0

Tror turboen er gåen :(

spurt 2016-09-26 15:22:12 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei når jeg gasser på har motoren dårlig ekkeft å det virker som om den suger mye luft? Er ihvertfall sånn lyd som kommer.. og kommer masse svart eksos når jeg kjører i oppover bakker og noen ganger på flat mark.. har byttet luft filter men det hjalp ikke noe.. har du noe forslag til hva det kan være? Har ingen varsel lamper i bilen eller noe sånt..

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-12-13 22:28:46 +0100

Dieselpumpa kan være slitt eller feiljustert, som igjen gjør at bilen slipper ut for mye avgasser. Da må denne justeres, Det kan være feil på dyser som gjør at de slipper inn for mye diesel. Det kan være defekt tenning i turbo som gjør at det lekker olje inn i turboen og at dette blir med ut eksosen. Hører du noe ulelyd når du trykker gasspedalen i bunn og slipper den igjen? Dette kan isåfall dreie seg om et defekt lager innvendig i turboen. Et verksted kan lese av div måleverdier når det kommer til dyser, dieselpumpe og feilsøking på turboen din.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger