0

Å selge, eller ikke å selge?

spurt 2018-10-23 14:44:04 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,
Vi har idag en Tesla S90D. Vi venter også vårt første barn nå i september. I tillegg har vi 2 mellomstore hunder. Her om dagen var vi å hentet barnevognen vi har kjøpt, og jeg la fort merke til at teslaen blir fort veldig liten når vi skal ha barnesete, 2 hunder og barnevogn baki der. Det jeg sliter med nå er å bestemme veien videre.. vi har funnet ut at vi må ha en større bil, men jeg aner ikke hva vi skal gå for. Skal vi kjøpe en stor bruktbil som vi bare kan kjøre til den stopper av seg selv, skal vi kjøpe en hybrid med god plass, skal vi gå for en model X, skal vi gå for diesel eller bensin? Jeg testet en ny Outlander PHEV her om dagen, men den var det ingen av oss som falt for, og plassen i bagasjerommet var heller ikke imponerende. Jeg testet en V90, T8 seinere på dagen, og den var fantastisk, men igjen så føler jeg ikke plassen veier opp for prisen for våres del. Ble kanskje litt mange spørsmål her nå, men det vi lurer på er, hva er den smarte veien å gå nå? Det kommer jo såpass mange nyheter de neste årene, både elbiler og hybrider.. beholder vi teslaen og lever litt trangt til det kommer et større og rimeligere alternativ, eller kjøper vi en større bruktbil?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-10-24 11:04:11 +0100

Litt vanskelig for meg å bestemme for dere. Men er du fornøyd med Tesla, så ser jeg ingen grunn til å ikke gå for en Model X. Ny eller brukt. Den er en god del større.

Audi e-tron er også en veldig fin bil, men mangler helt Teslas ledenettverk, som vi Tesla-eiere er bortskjemte med. Dessuten så er det lang ventetid på den.

Skal du vente på noe annet, er jeg redd du må vente lenge. Så en X eller e-tron er mine forsalg til deg.

Link: https://www.tv2.no/broom/10147519/

Lykke til med både barn og bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger