0

Er Tesla S et godt kjøp?

spurt 2023-05-29 19:32:46 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Ser på en Tesla model S 75D 2018 mod som er rullet 60 000km. Vil dette være et fornuftig kjøp? Er det rapportert om mer problemer med model S kontra model 3?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-05-31 15:25:32 +0200

Tesla Model S er en vesentlig tyngre bil og en eldre konstruksjon, med iallefall et element av "premium". Det siste innebærer vesentlig mer komplekse løsninger, som vi vet går ting i støkker før eller siden, og med dyre biler følger uvegerlig et gjennomgående høyere prisnivå på både deler og arbeid. Sånn er det bare, det får du ikke gjort noe med. Antall år på veien har ofte større betydning enn kjørelengde, på en 5 år gammel bil kan "alt" gå i stykker, og fabrikkgarantien sier såvidt jeg erindrer, na-na etter 5 år, også hos Tesla. Ja, du har fortsatt batterigaranti i tre år, det er selvfølgelig en god ting, samtidig er det sånn at verditapet øker omvendt proporsjonalt med antall år gjenstående batterigaranti. Ja, man kan gjerne tenke sitt om batteriets gjenstående levetid, men det er uansett et faktum at markedet bestemmer - flere enn meg har fått med seg at dagens batteriteknologi har begrenset levetid - der både aldring og måten batteripakka lades på etc etc har betyding.

Ja, model 3 har hatt sine problemer, en ting man skal være ops på med model 3 er at bilens bærende konstruksjoner er i stål, og bilen har det jeg vil karakterisere som rustfeller av ypperste klasse med de konsekvenser dette har. spesielt når bilen er levert av en fabrikant som tuter i vei med samme melodien som unevnelige andre norske importører: "fabrikkbeskyttelsen" er "god nok" - og attpå til truer med konsekvenser for fabrikkgarantien om kundene tar vare på bilen sin. For min del er dette en av mange gode grunner til aldri, aldri, aldri så mye som vurdere Tesla Norge som samarbeidspartner. Men vi gjør alle våre valg - for deg kan det være annerledes, ikke sant? Først og fremst, det blir helt feil å sammenligne en velbrukt model S med en ny model 3 på grunnlag av "problemer". Dels fordi model 3 er en nyere og enklere konstruksjon, det er mao noe henimot en "grei" bil, iallefall sammenlignet med model S. Dernest vil du kunne få en ny eller nesten-ny model 3 eller sogar model Y for det du må bla opp med for en velbrukt model S. Det innebærer flere år med fabrikkgaranti, og det innebærer en bil som ikke har passert middagshøyden. Ja, det er mindre ytelse, mindre prestisje og så videre, men i ditt sted vlle jeg stukket fingeren i jorda og vurdert det vanlige: kjøremønster og behov. For alle praktiske hensyn, model 3 er en grei liten bil som i store trekk gjør det den skal om man er i markedet for elbil og har behov og kjøremønster som ikke innebærer for mange kompromisser om man velger elbil. Vær også spesielt ops på dette med tillatt totalvekt, tillatt taklast, tillatt hengervekt her, der kan det være mange fallgruver, ikke minst med model S som meget vel kan ha en "0" i to av feltene her!

Dette med tillatt totalvekt påvirker som du vet, tillatt nyttelast. Uten å ha sjekket dette speislet nøye for alle mulige varianter over temaet ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-06-01 08:11:18 +0200

APMT Insert

The products CCMT Insert is as beautiful TOGT Inserts and striking as it is mechanically TNMG Inserts Threading Inserts distinguished. You will find what is good value for money.Not to mention, new Identify cheap product defined by the last appearance GPS Guide Pads of sophistication appear as milling inserts icons Carbide Turning Inserts in your collection.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-06-03 15:52:47 +0200

Glem Tesla S de ruster og corroder noe helt forferdelig, legger ved et par skrekk filmer her:

https://www.youtube.com/watch?v=iw0fY...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger