Finn biler og biltester

Citroën Grand C4 Picasso

Citroën Grand C4 Picasso

Citroën fikk ikke så veldig dreis på første generasjon Picasso (basert på Xsara), men her traff de blinken bedre. Sjuseteren Grand Picasso kom først. Så fulgte femseteren Picasso etter. Begge er basert på C4, men med mye bedre innvendig plass. Grand Picasso er 459 cm lang og har absolutt godkjent plass til sju.
Det sier seg vel selv at biler basert på Citroën C4 må bli spesielle innvendig. Og det er Picasso-modellene! Dette er blant de få bilene du setter deg inn i og oppdager at du faktisk må tenke litt før du starter motoren og legger av gårde. Romfølelsen er enorm. Frontruta er en av de største noensinne og er trukket godt innover taket. Det gir maksimalt med lys – og noen solskjermer du aldri har sett maken til!
Størrelsesmessig er Grand Picasso en litt klasseløs bil. Den er større enn Mazda 5 og Toyota Verso og heller ikke langt unna Toyota Previa og Ford S-Max. Picasso er grei hvis du aldri har behov for sju seter, men Grand Picasso er et klart smartere kjøp.

+ Pluss

Et hav av plass
Annerledes og kul!

- Minus

Bedre å se på enn å kjøre
Den halvautomatiske girkassa på Picasso gir ekstremt rykkete kjørestil. Styr unna!

Kjøpt ny av

Storfamilier med sans for særpreg og smarte løsninger.

Sjekk også

Ford S-Max (2006-2009)

Dette er bilen som viste at også store flerbruksbiler kan være sexy. S-Max har plass til sju og brukbart med bagasje - eller du kan klappe baksetene ned i g..

Peugeot 807 (2003-2014)

Denne modellen er et skikkelig samarbeidsprosjekt og du kan finne bilen under fire forskjellige navn. Foruten 807, også Citroën C8, Fiat Ulysse og Lancia Phe..

Siste nytt om Citroën

Antall visninger