Finn biler og biltester

Honda Accord

Honda Accord

Etter et par virkelig anonyme generasjoner, markerte denne bilen et lite comeback for Accord. De sporty sedan-linjene gjorde sitt ytterste for å yppe seg mot BMW 3-serie og Audi A4, og Honda hadde lagt en solid jobb i kjøreegenskapene.
Mest interessant her hjemme var likevel stasjonsvogna. Her gikk Honda for en trygg oppskrift – veldig mye plass for penga. Baksetet er ikke spesielt imponerende, men bagasjerommet er digert. Designet er kantete og spesielt – og gjorde at få kjøpte denne bilen på grunn av utseendet. Kvalitet og driftssikkerhet på vanlig, høyt japansk nivå.

Vanlige feil og problemer

benny mener benny quote Dette er en utrolig driftssikker familiebil – antakelig en av de mest problemfrie bilene på markedet! Den eneste kjente feilen på Accord er at bremseklossene bak setter seg, og at skivene ruster på grunn av dette og dermed må byttes. I tillegg kan håndbrekket ta noe ujevnt.

+ Pluss

Kanskje det beste japanske alternativet i klassen
Stasjonsvogna er perfekt for deg som skal ha med mye

- Minus

Romslig stasjonsvogn, men trenger det å se så firkantet og traust ut?
Interiøret ligger et par hakk under de beste

Beste kjøp

2005-modell stasjonsvogn med diesel.

Styr unna

Ingen spesielle.

Kjøpt ny av

Familier som trengte mye plass, og som ville ha en bil som aldri går i stykker. Eventuelt Honda-fantaster som hardnakket påsto at denne er langt bedre å kjøre enn BMW 3-serie.

Sjekk også

Audi A4 (2001-2005)

Etter suksessen med første generasjon A4, løftet Audi lista ytterligere et par hakk. Nye A4 ble litt større, fikk enda litt mer luksusfølelse og fortsatte å ..

Mazda 6 (2002-2008)

Etter ørkenvandringen med siste generasjon 626, vartet Mazda opp med noe helt annet da de lanserte 6. En av de mest elegante bilene vi hadde sett fra Japan. ..

Ford Mondeo (2000-2007)

VW Passat hadde flyttet grenser noen år tidligere, og Ford gjorde sitt ytterste for å overgå den med andre generasjon Mondeo. Spesielt gjaldt dette interiøre..

Antall visninger