Finn biler og biltester

Honda CR-V

Honda CR-V

Honda regnet selv med at CR-V skulle bli en nisjemodell, men der tok de feil. Bilen traff midt i det sterkt voksende SUV-markedet og ble en stor salgssuksess.
Basert på Civic er ikke de ytre målene spesielt imponerende. Men plassutnyttelsen er god, mye takket det høyreiste karosseriet. Enkelt og nesten spartansk interiør med mye plast. Heller ikke spesielt komfortabel – eller støysvak.
Reservehjulet på bakluka gir klare offroad-assosiasjoner, men 4x4-systemet er av den enkle sorten. Bilen drar normalt på forhjulene, så kobles bakhjulene inn når det trengs. Smart detalj: Det sammenleggbare picnic-bordet i bagasjerommet.

Vanlige feil og problemer

benny mener benny quote Som Honda generelt, er også CR-V en bra bil. Sjekk imidlertid bremseskivene bak, da disse er utsatt for rust. At lenkarmer og stabilisatorforinger kan bli slitte og trenger å byttes, er heller ikke uvanlig. Rister det i drivverket, er det høyst sannsynlig oljen på differensialenheten som er moden for utskifting. Noe motoroljeforbruk kan forekomme på biler av de første årsmodellene som har gått veldig langt.

+ Pluss

Honda-kvalitet
Etter hvert svært prisgunstig firehjulstrekker

- Minus

Enkelt firehjulstrekksystem
Spartansk interiør med mye billig plast

Beste kjøp

En 1999/2000-modell i B-utgave med få kilometer på telleverket og med klimaanlegg.

Styr unna

De aller eldste bilene med høy kilometerstand i A-utgave, uten ABS-bremser og klimaanlegg.

Kjøpt ny av

Barnefamilier som oppdaget at de plutselig kunne få SUV for Passat-penger.

Sjekk også

Toyota RAV4 (1994-1999)

Toyota har ikke akkurat for vane å være først med så veldig mye, men her surfet de på SUV-bølgen mange år før de fleste av konkurrentene. Første generasjon ..

Subaru Forester (1997-2003)

Subaru surfet tidlig på SUV-bølgen med Forester, en bil midt mellom stasjonsvogn og SUV. Firehjulstrekk og ekstra bakkeklaring er på plass, likeledes et gans..

Land Rover Freelander (1997-2006)

Land Rover traff markedet perfekt med Freelander. Den var lenge eneste alternativ til japanerne og koreanerne i denne klassen og i flere år Europas mest solg..

Siste nytt om Honda

Antall visninger