Finn biler og biltester

Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Space Star

Stasjonsvogn? Liten flerbruksbil? Eller? Mitsubishi Space Star faller litt mellom stolene og det har den også gjort salgsmessig. Langt fra så fleksibel og smart som for eksempel Renault Scenic. Men med noen løsninger som gjør den til en hyggelig bil å leve med for små familier.
Til tross for at den bare er så vidt over fire meter lang, er den innvendige plassen imponerende bra. Baksetet er delt og kan skyves i lengderetningen. Ellers er det store mengder billigplast i interiøret og fint lite godsaker som rom i gulvene eller klappbord på forsetene.
Minste motorisering er 1,3-liters bensin på drøye 80 hester. Det går trått når du er alene i bilen, og fyller du opp med folk og bagasje blir det virkelig traurig. Tidlige årganger har høyt verditap, her kan du få mye bil for penga!

+ Pluss

Litt mer fleksibel enn en «vanlig» stasjonsvogn.
Liten bil med mye plass

- Minus

Gjennomført billigfølelse i interiøret
Gruses av de fleste flerbruksbiler

Kjøpt ny av

Ekstremt fornuftige familier med maks to unger.

Sjekk også

Honda Jazz (2002-2009)

Husker du da Jan Erik løp tvers gjennom en Honda Jazz? Hvis du er tidligere Autofil-seer, gjør du garantert det. Ved å flytte bensintanken fram under forsete..

Opel Meriva (2003-2003)

Etter suksessen med Zafira, bestemte Opel seg for å gi den en lillebror – kalt Meriva. To seter mindre (fem), men med stor grad av fleksibilitet i interiøret..

Skoda Fabia (2000-2007)

Skal det først være fornuftig bil til en rimelig penge, er Skoda Fabia absolutt verdt å vurdere. Bygget på samme plattform som VW Polo IV og Seat Ibiza, men ..

Siste nytt om Mitsubishi

Antall visninger