TV 2 Play
Min konto
Finn biler og biltester

Peugeot 607

Peugeot 607

De franske bilprodusentene har lenge slitt med å få til storbiler, og 607 har dessverre føyd seg inn i rekken over ikke spesielt vellykkede biler. Ambisjonen var å kunne måle seg med BMW og Mercedes i dette segmentet, men slik har det ikke gått.
607 fikk da også en trang fødsel med mye av teknikken hentet over fra forgjengeren 605. Det ga mange kompromisser – et eksempel er de nesten komisk lange overhengene foran og bak.
Men Peugeot har jevnt og trutt finpusset på bilen. Her er det fokus på komfort, komfort og komfort og hvis du er ute etter en behagelig milsluker, kan du gjøre betydelig verre ting enn å plukke opp en brukt (og rimelig) 607.

Vanlige feil og problemer

benny mener benny quote Her bør du sjekke bremsene nøye. På grunn av salt og fuktighet har bremseskivene lett for å ruste – særlig bak. Bakre bærearmsforinger en svakhet. Sjekk også at det ikke er lekkasje fra motorens bunnpanne – gjelder både bensin og diesel.

+ Pluss

Alternativ til statusmerkene
Stor og komfortabel

- Minus

Når ikke opp mot konkurrentene
Store kvalitetsproblemer i starten

Beste kjøp

En fin 607 etter faceliften i 2005, med HDI (dieselmotor), automatgir og luksuspakke.

Styr unna

Biler med manuelt gir, stoffinteriør og bensinmotor.

Sjekk også

Volvo S80 (1998-2007)

Etter mange år med gammeldags teknikk (og bakhjulstrekk), markerte S80 en liten revolusjon for Volvo i storbilklassen. Dette ble også for alvor et brudd med ..

Saab 9-5 (1998-1998)

9-5 ble en umiddelbar suksess og mange trodde dette for alvor var starten på Saabs klatring helt opp i premium-klassen. Den elegante stasjonsvogna var et spo..

Citroën C5 (2001-2007)

Citroën har en rik og mangeartet historie, preget av nyskapende og spennende modeller. C5 er ikke en av dem. Dette er en av de mest ordinære bilene som har k..

Siste nytt om Peugeot