Finn biler og biltester

Peugeot Partner

Peugeot Partner

Søsterbilen til Citroën Berlingo har solgt mye som varebil her hjemme, selv om Partner ikke helt har nådd de samme salgstallene som Berlingo.
De aller fleste eksemplarene er varebiler med to seter. Men det finnes også en del personbilutgaver. Da har den fem seter og digert bagasjerom. Lengden bakerst er ikke så stor, men hvis du utnytter høyden (les: kjøper grind), kan du få med det utroligste.
Minste motorisering er virkelig liten: bensinmotor på 1,4 liter. Den blir kortpustet når du har med deg mye last! Du kan heller ikke forvente deg veldig mye av komfort og støydemping, men det er heller ikke poenget. Dette er en enkel arbeidshest og du kan få den utrolig billig brukt.

Vanlige feil og problemer

benny mener benny quote Som på alle andre Peugeot-modeller, bør du sjekke drivakselmansjetter og lenkarmer i forstillingen. Bærekuler i forstillingen kan det også være lurt å se nærmere på. Biler med 1,4-liters bensinmotor kan ha oljelekkasje fra topplokket. Dyrt! På biler med dieselmotorer kan det bli enda dyrere. Der kan nedre reimhjul løsne i vulkanisering, og dette kan i verste fall føre til at veivaksel låser seg. Da går ting fryktelig galt. Dette er heldigvis ikke veldig vanlig, men bør absolutt sjekkes.

+ Pluss

Lett å utnytte plassen
Enkel og ukomplisert bil

- Minus

Enkel inntil det primitive
1,4-literen bør du styre unna

Beste kjøp

En så ny bil som mulig, med 1,6 HDI-motor med 90 hk og med ABS.

Styr unna

Biler med minste bensinmotor og med dårlig servicehistorikk.

Sjekk også

Renault Kangoo (1998-2008)

Dette er en ekte Postmann Pat-bil, og da passer det jo også bra at Posten her hjemme har vært en av de største kundene. Kangoo er en liten varebil som også f..

Citroën Berlingo (1996-2007)

Skal du ha mest mulig plass for minst mulig penger? Da har Berlingo vært førstevalget for mange – lenge! Dette er en på alle måter ærlig bil som ikke forsøke..

Siste nytt om Peugeot

Antall visninger