Finn biler og biltester

Toyota Corolla Verso

Toyota Corolla Verso

Det hører med til sjeldenhetene at en bilmodell bare er med i tre år før den blir erstattet. Men med denne Versoen hadde Toyota en rekordkjapp visitt i flerbrukssegmentet.
Du vinner ingen priser hvis du gjetter at den heller ikke var noen salgssuksess. Verso ble rett og slett for lite fleksibel i forhold til de fleste konkurrentene. Der de beste hadde både sju seter og mulighet for å felle setene flatt ned i gulvet, kunne Corolla Verso bare skilte med seter som kunne justeres i lengderetningen eller tas ut.
Pristillegget i forhold til Corolla stasjonsvogn var drøyt, nesten 30 000 kroner. De som kjøpte fikk seg også en nedtur da Toyota så kjapt erstattet Verso – det førte til et ganske stygt verditap på denne utgaven.

+ Pluss

Kompakte utvendige mål, mye plass inni
Mer praktisk enn en vanlig stasjonsvogn

- Minus

Høyt verditap
Frakjørt av konkurrentene på fleksibilitet

Sjekk også

Renault Scenic (1997-2003)

Renault hadde suksess med den store flerbruksbilen Espace og bestemte seg for å sjekke om de kunne klare det samme med en mindre bil. Dermed ble Megane Sceni..

Opel Zafira (1999-2005)

Zafira var svært tidlig ute blant flerbruksbilene og flyttet grenser både i forhold til plassutnyttelse og fleksibilitet. Basert på samme plattform som Astra..

Kia Carnival (2000-2006)

Mange unger? Lite penger å bruke på bil? Ikke opptatt av verken status eller kjøreegenskaper? Da er dette kanskje bilen for deg. Carnival er resultatet når k..

Siste nytt om Toyota

Antall visninger