TV 2 Play
Min konto
0

Silikonspray på biler.

spurt 2020-07-10 19:59:41 +0200

anonym bruker

Anonym

Dette er ikke et spørsmål men en kommentar vedrørende bruk av silikonspray på gummipaktninger og andre gummirelaterte deler. Jeg har drevet med dykking siden 1968. Da brukte vi skivoks på gliderlåsene og silikonfett på metall og vasket draktene i ferskvann. Så kom silikon på sprayflasker, den var steike dyr, men den ble brukt på alle deler på pusteventiler og andre ventiler og draktdeler som mansjetter og annet som trengte smøring. Jeg har drevet sportsdykking og arbeidsdykking i mange år og jeg har fortsatt mye av det første utstyret liggende og det fungerer fortsatt, tross bruk av silikon og jeg har stående ei sprayflaske med silikon av samme type som er avbildet i artikkelen. Silikon bruker jeg fortsatt på alt og det berger hverdagen min. Jeg bor nordligst i landet, der hvor vermelderene betegner -UTSATTE STRØK-.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-17 10:15:20 +0200

Takk for nyttig og morsom informasjon. Jeg er også såpass voksen at jeg husker silikonspray som rimelig eksotisk. Et par av gamlegutta på verkstedet der jeg jobbet var svært skeptiske til dette produktet og mente at det bare var tull for å "lure av oss" penger som de kalte det. Jeg har heller aldri boksen med silikonspray langt unna ... Og jeg bor ikke så værutsatt, men holder på en del i garasjen og med andre praktiske gjøremål. Da er den boksen en god venn ...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar