TV 2 Play
Min konto
0

Er dette bil å kjøpe?

spurt 2022-10-16 11:46:33 +0200

anonym bruker

Anonym

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-10-16 23:33:44 +0200

Tja - er det Ugurenes mystiske anrop du vil kjøpe, tror jeg du har et problem. Om det er en kinesisk elbil du tenker på å å kjøpe.....f.ex XPeng som det jo står i headeren her....bør du som et minimum prøvekjøre og sjekke hvordan det er med verkstedstjenester i ditt nærområde. Ellers er det ikke usannsynlig at bilen er verdt det du betaler for den, men kinesiske biler er på mange måter en ukjent størrelse i det norske markedet. Om du er tøff i trynet og stoler på produsentens påstander om kvalitet og sånn og sånn, løp og kjøp.

Men be advised, om du ikke kjøper en sekk full av katter, så kan bilen ha begrensninger og egenskaper du ikke setter pris på. Som sagt - prøvekjøring og gjerne sjekke bilen nøye sånn at du vet mest mulig om hva du kjøper. Dernest: bruktprisene vil kunne følge markedets noe skeptiske holdning til kinesiske biler, uansett hvor god bilen viser seg å være. Sånn er det bare. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar