TV 2 Play
Min konto
0

Er denne lov å selge i Frankrike?

spurt 2021-02-19 07:04:13 +0200

anonym bruker

Anonym

Nesten lik logo som Polestar dette- og da Citröen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-19 11:10:39 +0200

Dersom produsenten sørger for å få bilen typegodkjent, er det ingen ting i veien for å selge både XPeng og TomPengPung i Frankrike, eller for den sakens skyld, et hvilket som helst EU-land. At logoet ligner, er fullstendig irrelevant for om bilen er "lov" å selge eller ikke, om det være seg Citroen eller Polestar skulle mene at et logo har for mange likheter med deres eget, ja da må de respektive fabrikantene som har en slik mening ta det opp på vanlig vis, altså gjennom de organer som er satt til å passe på dette med merker og logoer og sådant mer.

The Bottom Line er at det neppe vil skje, ingen kan påberope seg enerett på generelle, geometriske former, her har visserlig også Xpeng stokka litt om på det vi for enkelhets skyld kan kalle ent knippe geometriske former. Uansett, det dreier seg om et logo, det dreier seg om et "varemerke" og tilhørende markedsføring, det vil uansett ikke ha noen som helst påvirkningskraft i forhold til de muligheter produsenten har for å få bilen godkjent i det være seg EU eller Frankrike.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-02-19 11:44:55 +0200

Ja Statoil fikk jo i sin tid selge oljen sin fordi om de satte en Husfliden logo litt på skjeive. Kamp om logo og merkevare er advokat mat på et helt annet nivå enn handel og vandel.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar